ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παίκτριες μπάσκετ της Ιρλανδίας αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια σε ισραηλινές αντιπάλους πριν από αγώνα (βίντεο)

Το Ισραήλ κέρδισε τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με 87-57

Παίκτριες μπάσκετ της Ιρλανδίας αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια σε ισραηλινές αντιπάλους πριν από αγώνα (βίντεο)

Ιρλανδές παίκτριες μπάσκετ αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια στις Ισραηλινές αντιπάλους τους πριν τον αγώνα των δύο χωρών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, η ιρλανδική ομοσπονδία ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι παίκτριές της αποφάσισαν να καταργήσουν… τους καλούς τρόπους πριν από τον αγώνα, λόγω των σχολίων που έκανε η Ισραηλινή παίκτρια Ντορ Σάαρ.

Σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Τρίτη από την Ισραηλινή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Σάαρ αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με την Ιρλανδία.

«Είναι γνωστό ότι είναι αρκετά αντισημίτες και δεν είναι μυστικό, και ίσως γι’ αυτό αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι. Το συζητάμε μεταξύ μας. Ξέρουμε ότι δεν μας αγαπούν και θα τα αφήσουμε όλα στο γήπεδο πάντα και ειδικά σε αυτό το παιχνίδι», είπε.

Η ιρλανδική ομοσπονδία χαρακτήρισε τα σχόλια «εμπρηστικά και εντελώς ανακριβή» και δήλωσε ότι τα ανέφερε στη FIBA Europe.

Πρόσθεσε ότι υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της ομάδας να αποφύγει την ανταλλαγή δώρων και τις χειραψίες πριν και μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Οι παίκτες παρατάχθηκαν επίσης για τον εθνικό ύμνο δίπλα στον πάγκο τους και όχι στο κέντρο του γηπέδου.

Τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρει ο Guardian, η γυναικεία ομάδα είχε αντιμετωπίσει να εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του αγώνα, ο οποίος αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Ισραήλ τον Νοέμβριο, αλλά αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε στη Ρίγα, αφού η Ιρλανδία ζήτησε ουδέτερο χώρο διεξαγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισραήλ κέρδισε τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με 87-57.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.