ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάμπλο Λάσο: Επισκέφθηκε την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά το έμφραγμα

Στήριξη ενόψει τελικών της ACB κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Πάμπλο Λάσο: Επισκέφθηκε την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά το έμφραγμα

Ο κόουτς της Ρεάλ… δεν άντεξε για καιρό μακριά από τους παίκτες του και επισκέφτηκε την προπόνηση των «μερένχες».

Σήμερα, Παρασκευή (10/6) ο Πάμπλ Λάσο εμφανίστηκε στην προπόνηση της «βασίλισσας».

Ο 54χρονος Ισπανός τεχνικός είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου πριν λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν τη συμπαράστασή τους στον Πάμπλο Λάσο

Βέβαια, πήρε εξιτήριο σύντομα και παραμένει στο σπίτι του εώς ότου αναρρώσει, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τα μέλη του τεχνικού τιμ είχαν ανησυχήσει και μόλις τον είδαν στο προπονητικό κέντρο έσπευσαν να τον πάρουν αγκαλιά και να του δείξουν την αγάπη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.