ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Παναθηναϊκός AKTOR: Στις 13:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης

Φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να τους υποδεχθούν

Παναθηναϊκός AKTOR: Στις 13:30 στο «Ελ. Βενιζέλος» η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το έβδομο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα στις 13:30.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο Βερολίνο της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό της Euroleague, παίζοντας φανταστική άμυνα στο δεύτερο μέρος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR θα αναχωρήσει στις 11:00 από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 13:30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας όπου χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να τους υποδεχθούν. Το τσάρτερ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 10 το πρωί.

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο. Τελικά, η ΚΑΕ αποφάσισε να μην προβεί σε αλλαγές στην ώρα αναχώρησης.

Σε ένα ιστορικό ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας την 7η νίκη του σε 8 τελικούς που έχει πάρει μέρος.

Με συγκλονιστική ανατροπή στο β’ ημίχρονο, οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν επικράτησαν στον τελικό της Euroleague, στην κατάμεστη Uber Arena του Βερολίνου και έραψαν -μπροστά σε 10.000 οπαδούς τους- στη φανέλα τους το 7ο αστέρι, όσα και τα κύπελλα πρωταθλητριών που έχουν κατακτήσει στο μπάσκετ.

Ο Έργκιν Αταμάν, φανερά συγκινημένος, αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στην ζωή.

«Ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας όλης της χρονιάς. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι περήφανος. Ξέρετε έχασα τον πατέρα μου μερικούς μήνες πριν. Είμαι σίγουρος ότι το είδε. Ήταν μαζί μου σε όλα τα πρωταθλήματα. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες και τους Τούρκους φιλάθλους», είπε ο Αταμάν.

Δείτε το νέο σήμα του «επτάστερου» Παναθηναϊκού AKTOR

Η «πράσινη» ΚΑΕ φρόντισε να ανεβάσει στο προφίλ της στα social media, το νέο σήμα με το 7ο αστέρι, που συμβολίζει τα ευρωπαϊκά τρόπαια του «τριφυλλιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.