ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος μπάσκετ για άτομα με νοητική αναπηρία

Σπουδαία κίνηση από τον Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος μπάσκετ για άτομα με νοητική αναπηρία

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία κίνηση, καθώς ανακοίνωσε τη δημιουργία μπασκετικού τμήματος για άτομα με νοητική αναπηρία.

Οι «πράσινοι» καλούν εφήβους και ενήλικες στο νέο αυτό εγχείρημα, με τη νέα ομάδα που δημιουργείται να αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ΕΑΟΠ ΑμεΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος καλαθοσφαίρησης για άτομα με νοητική αναπηρία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί έφηβους-ες και ενήλικες που έχουν απαραίτητο αποδεικτικό διάγνωσης νοητικής αναπηρίας και αγαπούν το μπάσκετ να ενταχθούν στις τάξεις του Συλλόγου.

Πρόκειται για αγωνιστικό τμήμα που αναμένεται να λάβει μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΑΟΜ ΑμεΑ. Το άθλημα καλλιέργείται στην Ελλάδα και κάθε χρόνο γίνεται σχετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το νεοσυσταθέν τμήμα δεν συνδέεται με αυτό τις ΚΑΕ, το οποίο απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό .Οι προπονήσεις θα γίνονται στην αίθουσα της Θύρας 12 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το τμήμα θα στελεχωθεί από τον προπονητή μπάσκετ και εργοθεραπευτή Διονύση Φραγκογιάννη , την ψυχολόγο Κλειώ Πολύζου και τον ειδικό παιδαγωγό Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6989516874 και 6983461813 »

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.