ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 89-77: Βελτιωμένη και νικήτρια η ομάδα του Ε.Αταμάν

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 89-77: Βελτιωμένη και νικήτρια η ομάδα του Ε.Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε και επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 89-77 στη Ρόδο για το “Nick Galis International Tournament”.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πρόσωπο, πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και με μπροστάρη τον Λεσόρ επικράτησε της Μακάμπι με 89-76, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε υψηλό βαθμό στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, με τον Τούρκο τεχνικό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος και πάλι από τον Γάλλο σέντερ, Λεσόρ, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, αποδεικνύοντας γιατί ήταν πέρυσι ο καλύτερος ψηλός της Euroleague.

Θετικός ήταν και στο δεύτερο φιλικό ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, ο οποίος βοήθησε πολύ και στις δύο πλευρές του παρκέ, κάνοντας αρκετές δουλειές.

Στα ρηχά ο Μπαλτσερόφσκι και ο Γκριγκόνις που φορτώθηκε με φάουλ, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε σταθερά την μπαγκέτα του τριφυλλιού. Θετικοί οι Μήτογλου και Παπαπέτρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον Βιλντόζα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, με τον Γκραντ να παίρνει μπόλικο χρόνο συμμετοχής.

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-36, 69-59, 89-77.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.