ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ (φωτο)

Αστυνομικοί υπάρχουν σε κάθε μέρος του γηπέδου

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ (φωτο)

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που στο Ισραήλ μαίνεται ο πόλεμος.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επαγρύπνηση από το πρωί, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται σε κάθε σημείο του ΟΑΚΑ και να προχωρούν σε αυστηρούς ελέγχους κατά την είσοδο των οπαδών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προειδοποιήσει ήδη τους φιλάθλους της για τους αυστηρούς ελέγχους που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ λόγω της παρουσίας της ισραηλινής Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΕΛ.ΑΣ. από νωρίς το πρωί, «φυλάει» την αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι Ισραηλινοί.

Η άφιξη της ομάδας του Ισραήλ στο ΟΑΚΑ έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.