ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 3.000 και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Το Game 4 στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικά με κόσμο

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 3.000 και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Δεν έμειναν ατιμώρητα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο Game 2 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων τους… πράσινους, αλλά επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Το Game 4 στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικά με κόσμο, ενώ τιμωρία της μιας αγωνιστικής των… πράσινων πάει για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για τα όσα συνέβησαν στο Game 1 των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την ποινή αυτοί οι «ερυθρόλευκοι» θα την εκτίσουν στο Game 5 της σειράς των τελικών, αν και εφόσον υπάρξει τέτοιο. Διαφορετικά αυτό θα συμβεί στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, με τον Ολυμπιακό να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Στο φύλλο αγώνα που ακολουθεί υπήρχε περιγραφή των διαιτητών όσων έγιναν στο ΟΑΚΑ

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α’ ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 6 λεπτά πριν το τέλος και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας Β’ από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α΄ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, Χρήστο Μπαφέ.

Στο 5:59 πριν τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορώ «Μπαρτζώκα, μπ…, πουτ… γιε». Εγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.