ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναθηναϊκός: Χάνει το παγκόσμιο ο Λεσόρ – Από την αρχή στο «τριφύλλι»

Ο Λεσόρ είχε υποστεί ένα διάστρεμμα βαριάς μορφής στη Γαλλία

Παναθηναϊκός: Χάνει το παγκόσμιο ο Λεσόρ – Από την αρχή στο «τριφύλλι»

Η κατάσταση με τον Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού -αντικαταστάθηκε εκ νέου στις προπονήσεις από τον Γιοάν Μακουντού της Μονακό- και την Εθνική Γαλλίας έχει προχωρήσει.

Την Παρασκευή (6/8) ο διεθνής Γάλλος σέντερ βρέθηκε στην Αθήνα για τους «πράσινους», για τις καθιερωμένες εξετάσεις που περνούν όλοι οι παίκτες. Σε αυτό το πλαίσιο τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, με εξαίρεση το γνωστό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο. Ο Λεσόρ είχε υποστεί ένα διάστρεμμα βαριάς μορφής στη Γαλλία, κάτι το συνηθισμένο και όχι ανησυχητικό.

Οι υπολογισμοί των ειδικών κάνουν λόγο για σταδιακή επανένταξη του παίκτη, και για αυτό θα χρειαστεί διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Έτσι, κατόπιν συνεννόησης και των τριών πλευρών (Γαλλία – Παναθηναϊκός – Λεσόρ) προκρίνεται το σενάριο ο παίκτης να «κοπεί» από την εθνική ομάδα της χώρας του, προκειμένου τόσο ο ίδιος να είναι έτοιμος από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, όσο και η Γαλλία να μπορέσει να τον αντικαταστήσει οριστικά με κάποιον άλλον, που θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από κοινή επιθυμία, λοιπόν, και των τριών πλευρών και για να προστατευτεί ο Λεσόρ, ο οποίος παραμένει περίπου 10 ημέρες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του, υπάρχει η κοινή γραμμή της αποχής του από τις υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας. Άπαντες συνεκτιμούν πως δεν υπάρχει λόγος πίεσης και έτσι ο Λεσόρ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό από την έναρξή της, που έχει προγραμματιστεί σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.