ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ από τα ασφαλιστικά μέτρα

Η διοίκηση θα συνεδριάσει σήμερα στις 14:00 και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η “παράδοση” του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Υποχώρησε η ΕΟΕ από τα ασφαλιστικά μέτρα

Η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (3/5, 14:00) το Διοικητικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό.

Ανοίγει διάπλατα ο… δρόμος για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση της ΕΟΕ να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (02.05) υπήρξε σφοδρή αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναβολή του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, έπειτα τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΟΕ για να μην παραχωρηθεί το μπασκετικό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους πράσινους.

Η ΕΟΕ ωστόσο δεν εμφανίστηκε σήμερα να υποστηρίξει νομικά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ανάβοντας έτσι… πράσινο φως, στην παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση του σταδίου θα συνεδριάσει σήμερα στις 14:00 και αναμένεται να οριστικοποιηθεί η “παράδοση” του ΟΑΚΑ στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα επόμενα 49 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.