ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 73-71: Πήρε την νίκη σε έναν αγώνα θρίλερ στο ΟΑΚΑ

Πρόκειται για τη δεύτερη νίκη στη φετινή διοργάνωση

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 73-71: Πήρε την νίκη σε έναν αγώνα θρίλερ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζαλγκίρις με 73-71 στο ΟΑΚΑ για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague και βελτίωσε το ρεκόρ στο 4-4.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έζησε ακόμα ένα θρίλερ στο γήπεδο της, αλλά αυτή τη φορά επιβίωσε, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη σερί νίκη της στη φετινή διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μία σκληρή μάχη για σαράντα λεπτά με τη Ζαλγκίρις. Καμία ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και όλα έδειχναν από το ξεκίνημα ότι στο ΟΑΚΑ θα διαδραματιζόταν ακόμα ένα θρίλερ.

Αυτή τη φορά το φινάλε ήταν καλό για το τριφύλλι που έφτασε στη νίκη, έχοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μετράει είναι οι νίκες κι αυτή ήταν η δεύτερη σερί για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, με την οποία ανέβηκε στο 4-4 και μπήκε στην πρώτη οκτάδα.

Οι πράσινοι βασίστηκαν σε τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Μήτογλου, Σλούκα, Γκραντ και Λεσόρ. Ο πρώτος ήταν και πάλι με διαφορά ο καλύτερος, ο δεύτερος “μίλησε” όταν η μπάλα έκαιγε με συνεχόμενους πόντους, ο τρίτος ήταν απολαυστικός σε άμυνα, οργάνωση και επίθεση για ακόμα μία φορά, ενώ ο τέταρτος έδωσε ομηρικές μάχες κάτω από τα καλάθια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-15, 36-39, 53-52, 73-71.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.