ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο προπονητής Αντώνης Μάνος

Ο Μάνος είχε εργαστεί ως προπονητής σχεδόν σε όλες τις ομάδες του Βόλου

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο προπονητής Αντώνης Μάνος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο προπονητής, Αντώνης Μάνος.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στον Βόλο το 1965 κι ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής Βελιγραδίου, με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και εξειδίκευση στην προπονητική (Α’ κατηγορίας δίπλωμα).

Ο Μάνος είχε εργαστεί ως προπονητής σχεδόν σε όλες τις ομάδες του Βόλου, ενώ από το 2000 έως το 2004 ήταν στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ.

Το διάστημα 2019 – 2021 ήταν προπονητής και στο αντρικό τρήμα του Αιολικού Βόλου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ακαδημία του BC Volos. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στην εκκλησία της Μακρινίτσας, το πρωί της Κυριακής (7/5).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αιολικός σε ποστάρισμα του στο facebook, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας προπονητή Αντώνη Μάνου. Έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή που ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Πόσο άδικο και απρόσμενο! Ήταν τόσο ξεχωριστός άνθρωπος. Η απώλεια του είναι μεγάλο πλήγμα για όλον τον μπασκετικό κόσμο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει . Ο Αντώνης Μάνος διετέλεσε για δύο χρόνια προπονητής στη νεανική ομάδα του Αιολικού και είχε επιτυχημένη πορεία. Καλό Παράδεισο Αντώνη! Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.