ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περιστέρι – Ολυμπιακός 64-84: Στον τελικό οι Πειραιώτες με Μιλουτίνοφ και Γκος

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε «πάρτι» κάτω από τα καλάθια, μετρώντας 16 πόντους και 10 ριμπάουντ

Περιστέρι – Ολυμπιακός 64-84: Στον τελικό οι Πειραιώτες με Μιλουτίνοφ και Γκος

Στον τελικό του Super Cup 2023 προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε άνετα του Περιστερίου με 84-64 στον πρώτο ημιτελικό και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν το βράδυ (20:30) του Σαββάτου (30/9) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους νεοφερμένους Μιλουτίνοφ και Γκος, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Περιστερίου στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι κάτω από τα καλάθια, μετρώντας 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Γκος πρόσθεσε 16 πόντους.

Εξαιρετικός, όπως πάντα, και ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος έκανε τα πάντα στο παρκέ, μετρώντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Σε κακή ημέρα βρέθηκε ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό.

Από πλευράς Περιστερίου, ξεχώρισε ο Χαντς, ο οποίος είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν τρομερός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος κουράστηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το Περιστέρι μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, ωστόσο όταν ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στην άμυνα, μπλόκαρε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασε δια περιπάτου στη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-27, 36-46, 50-63, 64-84.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN (Σπανούλης): Ράγκλαντ (0/5 σουτ, 7 λάθη), Ντάνγκουμπιτς 11 (1), Ξανθόπουλος 3, Χατζής, Χαντς 24 (4/5 τρίποντα), Πουλιανίτης 6 (2), Κασελάκης (0/5 σουτ), Ρένφρο, Γουίλιαμς 12 (2), Τόμπσον 4, Χουγκάζ 2, Ζούγρης 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Γουίλιαμς-Γκος 16 (3/4 τρίποντα), Κάναν 7 (1), Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης 8, Πάπας 3 (1), Φαλ 2, Παπανικολάου 12, Πίτερς 7, Μιλουτίνοβ 16 (10 ριμπάουντ), Σίκμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.