ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε 26χρονος μπασκετμπολίστας του Ερυθρού Αστέρα λόγω σπάνιας ασθένειας

Ο Ιβάν Τσόροβιτς θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα

Πέθανε 26χρονος μπασκετμπολίστας του Ερυθρού Αστέρα λόγω σπάνιας ασθένειας

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 26 ετών άφησε ο Μαυροβούνιος μπασκετμπολίστας Ιβάν Τσόροβιτς, ο οποίος έπασχε από μια σπάνια ασθένεια.

Ο Τσόροβιτς θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ερυθρού Αστέρα και γενικότερα του μπάσκετ στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όντας σταθερό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της πατρίδας του, του Μαυροβουνίου.

«Με τις ομάδες του Ερυθρού Αστέρα ο Ιβάν έπαιξε σε δύο τελικούς του τουρνουά των μικρών της EuroLeague. Μία ασθένεια ωστόσο έβαλε τέλος στην καριέρα του. Έχασε τη μάχη, όμως πάλεψε μέχρι το τέλος, χωρίς να γκρινιάζει για το παραμικρό. Μέχρι το τέλος, πραγματικά», αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας του Βελιγραδίου.

Η κηδεία του Τσόροβιτς, αρχηγού των τμημάτων υποδομής του Ερυθρού Αστέρα, θα γίνει στις 13 Αυγούστου στο Σάβνικ του Μαυροβουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.