ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πλήγμα» για τους Λέικερς: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μένει εκτός δράσης για απροσδιόριστο διάστημα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να συναντηθεί με ειδικούς, προκειμένου να διευκρινισθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού

«Πλήγμα» για τους Λέικερς: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μένει εκτός δράσης για απροσδιόριστο διάστημα

Δυσάρεστες εξελίξεις για τους Λος Άντζελες Λέικερς, σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Λεμπρόν Τζέιμς στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν το «The Athletic» και το «ESPN», ο Λεμπρόν Τζέιμς, μπορεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, κάτι που θα ήταν πλήγμα για τους Λος Άντζελες Λέικερς, στην προσπάθεια να προλάβουν τα play offs.

Τα δύο Μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν σχεδόν ταυτόχρονα την είδηση, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται επακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηγέτης των Λέικερς.

Σύμφωνα με το «The Athletic», ο Λεμπρόν Τζέιμς υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να συναντηθεί με ειδικούς, προκειμένου να διευκρινισθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, που υπέστη κατά την διάρκεια της νίκης στο Ντάλας, την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, μετά από επαφή με τον Ντουάϊτ Πάουελ. Στην συνέχεια, εξήγησε στο μικρόφωνο του «ESPN» ότι πάτησε το πόδι του και φεύγοντας από τα αποδυτήρια, εμφανίστηκε να χωλαίνει.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/2), ο Τζέιμς εξέφρασε την απογοήτευσή του σε μια ανάρτηση στο Instagram, λέγοντας, «Γα*&το… αυτό είναι χάλια…!», με μια φωτογραφία που δείχνει το δεξί του πόδι με μια μικρή κάλτσα ως προστασία γύρω από τον αστράγαλό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.