ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην assistant coach του Δ.Ιτούδη: «Για άλλη μια φορά δεν απέδειξε τίποτα σαν head coach»

Σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του πορπονητή της Εθνικής

Πρώην assistant coach του Δ.Ιτούδη: «Για άλλη μια φορά δεν απέδειξε τίποτα σαν head coach»

Ο Ντμίτρι Σακούλιν, ο πρώην βοηθός προπονητής της ΤΣΣΚΑ και της εθνικής Ρωσίας άσκησε σκληρή κριτική στον Δημήτρη Ιτούδη με αφορμή τον αποκλεισμό της Εθνικής στους «8» του Eurobasket.

Μιλώντας στην sport-express, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως ο Δημήτρης Ιτούδης είναι σπουδαίος στο κομμάτι της διαχείρισης. Ελέγχει κάθε λεπτομέρεια. Έχει λόγο ακόμα και για τον οδηγό του λεωφορείου. Όμως για ακόμη μια φορά ως head coach, δεν έδειξε τίποτα. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ τον νίκησε ξεκάθαρα»!

Συνέχισε δε λέγοντας όσον αφορά τους δυο τίτλους EuroLeague που έχει κατακτήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής με την ΤΣΣΚΑ: «Ο Βίκτορ Χριάπα κέρδισε τον πρώτο. Στον δεύτερο τίτλο είχε τον Ντε Κολό, τον Ροντρίγκεθ και τον Χίγκινς στο peak τους. Ήταν η πιο ισχυρή ΤΣΣΚΑ της σύγχρονης ιστορίας της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς: «Η σύγκρουση του Ιτούδη με τον Τζέιμς μέσα στην χρονιά κόστισε στην ΤΣΣΚΑ. Έπειτα ο παίκτης έπαιξε για τη Μονακό για έναν χρόνο και… πληρωνόταν από την ΤΣΣΚΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.