ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η Ελλάδα «λύγισε» τη Σερβία στην παράταση (97-92)

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρουγκαβόπουλο, η Ελλάδα επικράτησε στην παράταση 97-92 της Σερβίας

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η Ελλάδα «λύγισε» τη Σερβία στην παράταση (97-92)

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ επικράτησε της Σερβίας με 97-92 στην παράταση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και έδωσε παράταση στην αγωνία των Σέρβων για πρόκριση στην τελική φάση.

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και η Σερβία το μεγάλο φαβορί για νίκη στα χαρτιά, ωστόσο στο γήπεδο η ψυχωμένη ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου κατάφερε να λυγίσει την παρέα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχοντας σε διαστημικό βράδυ τον Μωραΐτη και τον Ρογκαβόπουλο.

H Εθνική Ελλάδας έδειξε τις ικανότητες της παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς παίκτες της Euroleague, την ώρα που οι Σέρβοι είχαν 2-3 άκρως ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ τους.

Στο χέρι των Σέρβων η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θέλουν νίκη με τη Μεγάλη Βρετανία στην τελευταία αγωνιστική.

Ο επίλογος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Ελλάδα θα γραφτεί στη Ρίγα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία (27/2, 19.30).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.