ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προπονήσεις με τον Χ.Ολάζουον ξεκίνησε ο Γ.Αντετοκούνμπο – Πληρώνει 50.000 δολάρια την εβδομάδα; (βίντεο)

Τι καταγγέλλει ο Γκίλμπερτ Αρίνας

Προπονήσεις με τον Χ.Ολάζουον ξεκίνησε ο Γ.Αντετοκούνμπο – Πληρώνει 50.000 δολάρια την εβδομάδα; (βίντεο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να προπονείται με τον παλαίμαχο σέντερ Χακίμ Ολάζουον.

Ο Χακίμ ήταν κορυφαίος στο παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι στα χρόνια που έπαιζε στο NBA. Το 1994 και το 1995 κέρδισε πρωτάθλημα NBA με τους Ρόκετς και το 1996 το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με τις ΗΠΑ.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με τον Γιάννη να φοράει φανελάκι του κολεγίου του Χιούστον – στο οποίο είχε φοιτήσει ο Ολάζουον.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν ο Αντετοκούνμπο πληρώνει 50.000 δολάρια την εβδομάδα στον Ολάζουον για να τον διδάξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατήγγειλε ο Γκίλμπερτ Αρίνας ο Χακίμ ζητά αυτό το ποσό από τους νέους παίκτες για να κάνουν προπόνηση μαζί του. Ο Αρίνας μάλιστα είχε πει: «Καταρχάς, ποιος θέλει να μάθει μία κίνηση από έναν παίκτη που το έκανε την δεκαετία του 90′; Δεν ήταν καλός μετά την δεκαετία του 90′. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρει τις κινήσεις που έγιναν μετά το 2000. Σε ποιον θα κάνεις αυτές τις κινήσεις; Στον Γουεμπανιαμά; Κανείς δεν θέλει να μάθει το skyhook του Ολάζουον. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Χρεώνεις αυτούς τους νεαρούς παίκτες με 50.000 δολάρια την εβδομάδα. Όταν ήρθες στο NBA, το 1984, δεν έβγαζε 50.000 δολάρια ανά αγώνα. Προσπαθείς να βγάλεις τα λεφτά που έχασες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.