ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο της Euroleague – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική, θα είναι σίγουρα πρώτος

Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο της Euroleague – Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό στην Euroleague, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να τερματίζει πρώτος ή στη χειρότερη δεύτερος.

Η ήττα (84-76) της Μπαρτσελόνα από την Αρμάνι Μιλάνο απέκλεισε την πιθανότητα να τερματίσει ο Ολυμπιακός χαμηλότερα από τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Μπασκόνια στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική, θα είναι σίγουρα πρώτος.

Αν χάσει, θα θέλει και ήττα της Ρεάλ από τη Μακάμπι στο Ισράηλ για να τερματίσει στην κορυφή, καθώς έχει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με τους Μαδριλένους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει είτε με την όγδοη ομάδα (σ.σ. αν βγει πρώτος) είτε με την έβδομη ομάδα, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Οι ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμές σε αυτές τις θέσεις είναι η έβδομη Παρτιζάν και η όγδοη Μπασκόνια. Οι Βάσκοι, βέβαια, μπορεί να αποκλειστούν, καθώς σοβαρές ελπίδες πρόκρισης διατηρεί η Ζαλγκίρις.

Οι Λιθουανοί έχουν το ίδιο ρεκόρ με την Μπασκόνια, αλλά είναι πίσω στην ισοβαθμία. Στην τελευταία αγωνιστική, οι Βάσκοι παίζουν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ η Ζαλγκίρις με την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο.

Στην έβδομη ή την όγδοη θέση μπορεί να βρεθεί ακόμα και η Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Μακάμπι. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, με πέντε ομάδες να είναι πιθανόν να συναντήσουν τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.