ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώτος ο Γ.Αντετοκούνμπο σε πάσες που καταλήγουν σε τρίποντο (φώτο)

Το τρίποντο έχει κατακτήσει το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια

Πρώτος ο Γ.Αντετοκούνμπο σε πάσες που καταλήγουν σε τρίποντο (φώτο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους παίκτες που οι πάσες τους οδηγούν σε εύστοχα τρίποντα.

Ο Γ.Αντετοκούνμπο είναι από τους κορυφαίους, καθώς λόγω της σωματοδομής του όταν «ορμά» προς το καλάθι αναγκάζει τους αντιπάλους να κλείνουν πάνω του, με συνέπεια να μένουν ελεύθεροι οι συμπαίκτες του και να σκοράρουν από μακριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συγκεκριμένος τρόπος τον έχει φέρει στην πρώτη θέση με τις ασίστ που οδηγούν σε τρίποντο, με τον «Greek Freak» να έχει 3,4 ανά αγώνα, όσες έχει και ο Σλοβένος σταρ των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς. Η τρίτη θέση ανήκει στον γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντεζάντε Μάρεϊ που μοιράζει 3 κατά μέσο όρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.