ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε κλίμα συγκίνησης οι κερκίδες στο ΟΑΚΑ: Πανό και συνθήματα προς τιμήν του Θ.Γιαννακόπουλου

Πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, προβλήθηκε συγκινητικό video το οποίο ετοίμασε η «πράσινη» ΚΑΕ

Σε κλίμα συγκίνησης οι κερκίδες στο ΟΑΚΑ: Πανό και συνθήματα προς τιμήν του Θ.Γιαννακόπουλου

Σε κλίμα συγκίνησης διεξάγεται αυτήν την ώρα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα καθώς στη κερκίδα υψώθηκε ένα γιγαντιαίο πανό προς τιμήν του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλο. Έτσι πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, προβλήθηκε συγκινητικό video το οποίο ετοίμασε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, απ’ την εξέδρα ακούγονταν συνθήματα για τον ιστορικό παράγοντα των «πράσινων» και μέλος της οικογένειας που μετέτρεψε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στο κορυφαίο τμήμα αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας και όχι μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.