ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σερβία: Ξύλο μεταξύ προπονητών και παικτών σε αγώνα μπάσκετ U16 (βίντεο)

Προπονητές και παίκτες βγήκαν εκτός ελέγχου

Σερβία: Ξύλο μεταξύ προπονητών και παικτών σε αγώνα μπάσκετ U16 (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Μέταλατς – Ραντνίσκι για πρωτάθλημα μπάσκετ U16 στη Σερβία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το HotSport, η σύρραξη ξεκίνησε στο τέλος της πρώτης περιόδου του τοπικού μπασκετικού ντέρμπι μεταξύ της Μέταλατς και της Ραντνίσκι, με το σκορ στο 27-13.

Όλα άρχισαν μετά την λεκτική αντιπαράθεση που είχαν οι προπονητές των δυο ομάδων, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Αλεκσάνταρ Ίτσιτς, να έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Οι δυο προπονητές αποβλήθηκαν τελικά και τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν από το παρκέ, ξέσπασε μεγάλη ένταση, με γονείς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, μερικοί εκ των οποίων συμμετείχαν στον καυγά και μερικοί άλλοι προσπάθησαν να αποσοβήσουν τα χειρότερα.

Όπως μάλιστα τονίζεται, ένας παίκτης της Μέταλατς υπέστη μια ήπια διάσειση, αφού ένας μπασκετμπολίστας της Ραντνίτσκι τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την “Valjevska Posla”, ο προπονητής των γηπεδούχων, Βλάντιμιρ Πάνιτς δέχτηκε πολλά σπρωξίματα όταν πλησίασε τον αντίπαλο πάγκο και βρέθηκε πεσμένος στο παρκέ. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.