ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Συγκινημένος ο Εργκίν Αταμάν: «O πατέρας μου δεν πρόλαβε να με δει πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό»

Τι δήλωσε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού

Συγκινημένος ο  Εργκίν Αταμάν: «O πατέρας μου δεν πρόλαβε να με δει πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό»

Ο Εργκίν Αταμάν κέρδισε τη Euroleague στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό. Συγκινημένος μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τούρκος κόουτς δεν ξέχασε να αναφερθεί στον πατέρα του, που πέθανε πριν από λίγο καιρό.

Ο Παναθηναϊκός με το 7ο αστέρι στη φανέλα του και ο Εργκίν Αταμάν έφτασε τις τρεις κατακτήσεις της EuroLeague -μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της Ρεάλ Μαδρίτης- στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε κερδίσει δύο τρόπαια με την Αναντολού Εφές το 2021 και το 2022, ενώ έφτασε στην τρίτη κατάκτηση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος “λύγισε” τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Βερολίνου. Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τον τίτλο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, ο Αταμάν εμφανίστηκε δακρυσμένος και αναφέρθηκε στον πατέρα του, που πέθανε πρόσφατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.