ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague (76-62)

Οι Πειραιώτες στοχεύουν στην κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου τους

Θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague (76-62)

Την πρόκριση του στον τελικό του Final Four της Euroleague πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε πίσω με 12 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με μία τρομερή ανατροπή στην τρίτη περίοδο, κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να φτάσει στη νίκη με 76-62. Με Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής (21/5) για την τέταρτη ευρωπαϊκή κούπα.

Ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο ήταν σκιά του εαυτού του, προβληματίζοντας κυρίως με την επιθετική εικόνα του. Χαμένες βολές, νευρικές επιλογές και πολλά λάθη έφεραν τη Μονακό μπροστά με 41-29 στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με μπροστάρηδες τους Γουόκαπ, Παπανικολάου και Φαλ πραγματοποίησαν μία ανεπανάληπτη τρίτη περίοδο, ισοπεδώνοντας τη Μονακό.

Οι ερυθρόλευκοι κατάπιαν τους Μονεγάσκους, κάνοντας ένα ιστορικό επιμέρους σκορ τρίτου δεκαλέπτου 27-2! Ο Ολυμπιακός τα έβαζε όλα (σ.σ. μέχρι και τρίποντο με ταμπλό πέτυχε ο Λαρεντζάκης), η Μονακό δεν έβλεπε ούτε καν το καλάθι, με τους Πειραιώτες όχι μόνο να παίρνουν το προβάδισμα, αλλά να ξεφεύγουν με 13 πόντους (56-43) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Πειραιώτες να φτάνουν δια περιπάτου στη νίκη, αφού η Μονακό δεν ήταν ικανή ούτε να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.