ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας Δ.Παπούλης

Ήταν μόλις 34

Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας Δ.Παπούλης

Θρήνος στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, καθώς ο αρχηγός της ομάδας του Φήβου Κω, Δημήτρης Παπούλης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του, όπως αναφέρει το «12sports».

Όλη η κοινωνία του νησιού έχει βυθιστεί στο πένθος για τον ξαφνικό χαμό του 34χρονου αθλητή, ο οποίος περιγράφεται ως «ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και ευχάριστο που είχε καλές σχέσεις με όλους στον χώρο του μπάσκετ και στην καθημερινότητα του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧΕ αυτοκίνητο που επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο «της Πειραιώς (λίγο πριν την είσοδο της πόλης) γύρω στις 6 και μισή το βράδυ, συγκρούστηκε με την διερχόμενη μοτοσυκλέτα του 34χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.