ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον οπαδό που «έσβησε» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Καλό ταξίδι Γιώργο Αλεξανδρή»

Τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον οπαδό που «έσβησε» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Καλό ταξίδι Γιώργο Αλεξανδρή»

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού το βράδυ της Δευτέρας (23/1), αφού πέθανε από ανακοπή γνωστός 46χρονος φίλαθλος της ομάδας.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αλεξανδρής, «έφυγε» από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του. Λιποθύμησε στο ΟΑΚΑ, μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο, όμως, ήταν ήδη αργά, καθώς ο 47χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει έφορος στις ομάδες βόλεϊ του συλλόγου σε δύσκολες εποχές για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Γιώργου Αλεξανδρή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του Γιώργου Αλεξανδρή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (22/1).

Ο Γιώργος υπηρέτησε τον Σύλλογο με απαράμιλλη αγάπη και συνέπεια από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ, ενώ είχε θητεία και στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιώργο…»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του «τριφυλλιού» με βαθιά πίστη στην «πράσινη» ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.