ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομερό σκηνικό σε αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια: Προπονητής μπήκε στο παρκέ και… γκρέμισε παίκτη (βίντεο)

Ένα... τρελό σκηνικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της MZT Σκοπίων με τη Κοζούβ

Τρομερό σκηνικό σε αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια: Προπονητής μπήκε στο παρκέ και… γκρέμισε παίκτη (βίντεο)

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια όπου προπονητής μπήκε στο γήπεδο για να «κόψει» αιφνιδιασμό της αντίπαλης ομάδας.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της ΜΖΤ Σκοπίων με την Κοζούβ και πρωταγωνιστής ήταν ο τεχνικός των γηπεδούχων.

Ο λόγος για τον Ντράγκαν Νίκολιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσει αντίπαλο παίκτη.

Ο καλαθοσφαιριστής της Κοζούβ βρέθηκε στο παρκέ κι όταν σηκώθηκε ήταν αρκετά εκνευρισμένος και πήγε να του ζητήσει τον λόγο. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 28-32, αλλά η ΜΖΤ Σκοπίων πήρε εν τέλει εύκολα τη νίκη με 83-69.

Δείτε την απίστευτη στιγμή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.