ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χάνει το Eurobasket ο M.Φαλ λόγω μυϊκού τραυματισμού- Στα «πιτς» για ενάμιση μήνα – Ανησυχία στον Ολυμπιακό

Πλήγμα για την εθνική Γαλλίας

Χάνει το Eurobasket ο M.Φαλ λόγω μυϊκού τραυματισμού- Στα «πιτς» για ενάμιση μήνα – Ανησυχία στον Ολυμπιακό

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο δεξιό μηρό, μένοντας εκτός δράσης για ενάμιση μήνα με αυτό φυσικά να σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Eurobasket 2022.

Η Γαλλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/8), ότι η Γαλλία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ για ενάμιση μήνα, με τον θηριώδη σέντερ του Ολυμπιακού να τραυματίζεται στο μηρό, γεγονός που του στερεί την παρουσία του στο Eurobasket του 2022 που θα θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Το ευτύχημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας Βινσάν Κολέ είναι ότι για τη θέση ”5” μπορεί να στηριχτεί στον σούπερ σταρ του NBA, Ρουντί Γκομπέρ και τον Βενσάν Πουαριέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.