Υψηλές παρουσίες χθες στο ΣΕΦ – Κέβιν Ντουράντ και Έμα Στόουν έζησαν από κοντά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Στον πέμπτο αγώνα της σειράς του Ολυμπιακού με την Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Υψηλές παρουσίες χθες στο ΣΕΦ  – Κέβιν Ντουράντ και Έμα Στόουν έζησαν από κοντά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Υψηλές παρουσίες στο ΣΕΦ στον πέμπτο αγώνα της σειράς του Ολυμπιακού με την Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Τη μεγάλη νίκη-πρόκριση των ερυθρόλευκων στο Fιnal 4 του Βελιγραδίου πέρα από τους χιλιάδες ενθουσιώδεις οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, παρακολούθησαν από τις εξέδρες και δύο μεγάλες προσωπικότητες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κέβιν Ντουράντ

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς επιβιβάστηκε στην ιδιωτική πτήση του μεγαλομετόχου της Μονακό, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια της Γαλλίας και έφτασε στην Αθήνα λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, προσκεκλημένος του αστέρα της Μονακό Μάικ Τζέιμς, καθώς συνδέονται με φιλία μετά το πέρασμα του Τζέιμς από τους Νετς την περασμένη σεζόν.

Ο “KD” απόλαυσε τον αγώνα από τα VIP του ΣΕΦ, κοντά στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και τον τέως αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη.

Στο τέλος μάλιστα εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ενθουσιασμό και μια μικρή απορία για τους έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού.

Χαρακτήρισε μάλιστα τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ως σκηνές «Αποκάλυψης»

Στη συνέχεια σχολίασε ότι σε αγώνα NBA κανείς δεν θα τολμούσε να ανάψει καπνογόνο.

Εμα Στόουν

Και αν για τους φανατικούς μπασκετόφιλους το μεγάλο γεγονός ήταν η παρουσία του Κέβιν Ντουράντ, τα βλέμματα των φαν της μεγάλης οθόνης τράβηξε η χολιγουντιανή ηθοποιός, Έμα Στόουν.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν συνοδευόταν από τον Γιώργο Λάνθιμο, τον σκηνοθέτη της ταινίας «Βληχή», όπου πρωταγωνιστεί η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.