ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μποξέρ προσπάθησε να δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του κατά τη διάρκεια αγώνα όπως ο Μάικ Τάισον (βίντεο)

Ο Έντγκαρ Μπερλάνγκα κόντρα στον Αλέξις Ανγκούλο

Μποξέρ προσπάθησε να δαγκώσει το αυτί του αντιπάλου του κατά τη διάρκεια αγώνα όπως ο Μάικ Τάισον (βίντεο)

Ο Έντγκαρ Μπερλάνγκα προσπάθησε να μιμηθεί τον Μάικ Τάισον κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Αλέξις Ανγκούλο.

Σε μια φάση που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή, ο Μπερλάνγκα φαίνεται να δαγκώνει τον Ανγκούλο στον λαιμό, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να του δαγκώσει το αυτί, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του!

Με ρεκόρ 19-0, είναι σίγουρο πως ο Ανγκούλο δεν θα περίμενε να πρέπει να αμυνθεί απέναντι στον αντίπαλό του για κάτι άλλο εκτός από τις γροθιές του.

Ωστόσο, ο Έντγκαρ Μπερλάνγκα έχασε την ψυχραιμία του στον 7ο γύρο και το πράγμα παραλίγο να ξεφύγει.

«Έπαιζε με αγκωνίδια προσπαθώντας να ξεφύγει. Ήμουν έτοιμος να του την κάνω όπως ο Μάικ Τάισον», ανέφερε σχετικά, έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα και να πανηγυρίσει το 20-0 με ομώνυμη απόφαση.

Στην άλλη περίπτωση, το 1997 στο Παγκόσμιο Βαρέων Βαρών της WBA, ο Μάικ Τάισον είχε απέναντί του τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, ο οποίος του είχε πάρει τον αέρα και τον είχε εκνευρίσει στους πρώτους γύρους, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τα λογικά του και να κάνει δύο απόπειρες για να τον δαγκώσει.

Στην πρώτη περίπτωση δέχθηκε ποινή δύο πόντων, ενώ στη δεύτερη -που ήταν και… γεμάτη- είδε τον διαιτητή να τον αποβάλει για την πράξη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το έκανα γιατί ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν είχα καθόλου τον νου μου στη μάχη. Με έβγαλε εκτός πλάνων και όλα αυτά», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τάισον, ο οποίος είχε προσθέσει πως δεν θα ήθελε να προβεί σε κάποια παρόμοια κίνηση στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.