ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Το «καυτό» μοντέλο και πρώην του Νεϊμάρ «δίπλα» στην εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ 2022

Δείτε με ποιον τρόπο έδειξε την υποστήριξη της προς την ομάδα της Σελεσάο

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Το «καυτό» μοντέλο και πρώην του Νεϊμάρ «δίπλα» στην εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ 2022

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες, όμως η Μπρούνα Μπιανκάρντι δεν έχει ξεχάσει την χώρα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην σύντροφός της στο Μουντιάλ 2022.

Σε λίγες ώρες η Βραζιλία κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ του Κατάρ απέναντι στη Σερβία.

Το μεγάλο της “αστέρι” σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Νεϊμάρ ο οποίος καλείται μαζί με τους συμπαίκτες του να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Την ώρα που ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα με τη Σερβία η πρώην του είναι στις Μαλδίβες για διακοπές αλλά δεν ξεχνάει την χώρα της και το αγόρι της.

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι με τον Νεϊμάρ είχαν σχέση για έναν και πλέον χρόνο και χώρισαν τον Αύγουστο.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε ένα πάρτι όπου ήταν και ο Μέσι με την σύζυγό του και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Η 27χρονη Βραζιλιάνα που είναι μοντέλο και έχει και εταιρεία με ρούχα φωτογραφήθηκε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα με μαγιό στα χρώματα της Βραζιλίας το οποίο γράφει «Made in Brazil» και θέλησε να δείξει ότι είναι “δίπλα” στην Σελεσάο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.