ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Νικολαΐδης: «Θα φοβόμουν να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο» (βίντεο)

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο Instagram

Ν.Νικολαΐδης: «Θα φοβόμουν να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο» (βίντεο)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε, «Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής».

Τον μεγάλο του δισταγμό , για το εάν θα άφηνε με ευκολία το παιδί του που είναι στην εφηβεία, να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό ματς, εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στο τελευταία video που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Επίσης, ο παλαίμαχος θρύλος της ΑEK και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ποδοσφαίρου το 2004, τόνισε πως το κράτος έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, για το γεγονός ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια, ώστε τα παιδιά να επισκέπτονται μόνα τους τα γήπεδα των αγαπημένων τους ομάδων.

Τα όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Αν θα άφηνα το παιδί μου, που είναι στην εφηβεία, να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο; Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας.

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ.

Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.