ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεϊμάρ: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για διαφθορά κατά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα

Το 2013 ο Νεϊμάρ έφυγε από την Σάντος για τους Καταλανούς, όμως λίγα χρόνια μετά άρχισαν έρευνες για απάτη

Νεϊμάρ: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για διαφθορά κατά την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια του Νεϊμάρ αναφορικά με τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, καθώς η ισπανική εισαγγελία τον δικαίωσε, αποσύροντας τις κατηγορίες για απάτη και διαφθορά.

Το ίδιο ισχύει και για τους πρώην προέδρους των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ και Ζόσεπ Μαρία Μπερτομέου.

Το 2013 ο Νεϊμάρ έφυγε από την Σάντος για τους Καταλανούς, όμως λίγα χρόνια μετά άρχισαν έρευνες για απάτη, καθώς υπήρχαν υποψίες πως ο Βραζιλιάνος και ο πατέρας του (επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση) ενορχήστρωσαν μία προσπάθεια να αποφύγουν να πληρώσουν χρήματα στην εφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και αρχικά η εισαγγελία είχε ζητήσει την τιμωρία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με δύο χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ, ήρθε ανατροπή καθώς απέσυρε όλες τις κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.