ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Νέο σοκ στο χώρο του αθλητισμού: Νεκρή σε ηλικία μόλις 18 ετών αθλήτρια του ΜΜΑ

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου

Νέο σοκ στο χώρο του αθλητισμού: Νεκρή σε ηλικία μόλις 18 ετών αθλήτρια του ΜΜΑ

Η Victoria Lee, μια ανερχόμενη αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών που αγωνιζόταν στο  ONE Championship, πέθανε τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε η αδερφή της Angela Lee το Σάββατο. Ο Λι ήταν μόλις  18 ετών.

Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την αιτία του  θανάτου.

Η Angela Lee είπε ότι η Victoria Lee πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου καθώς θρηνούσε «την πιο όμορφη ψυχή» σε ένα μήνυμα στο Instagram.

«Έφυγε πολύ νωρίς και η οικογένειά μας έχει καταστραφεί εντελώς από τότε», είπε η Angela Lee.

«Μας λείπει. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Η οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια.»

Η Victoria Lee ακολούθησε τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών της όταν υπέγραψε με το ONE Championship το 2020. Η αδελφή της Angela Lee είναι η τρέχουσα πρωταθλήτρια ενώ ο αδελφός Christian Lee κατέχει το πρωτάθλημα ελαφρών βαρών.

Η  άτυχη Lee είχε επαγγελματικό ρεκόρ 3-0 πριν από τον θάνατό της. Η Lee έκανε το ντεμπούτο της στις μικτές πολεμικές τέχνες το 2021, νικώντας την Sunisa Srian με λαβή πνιγμού. Αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2021 καθώς προσπαθούσε να συνδυάσει τις μικτές πολεμικές τέχνες και τις σπουδές της.

Πριν κάνει το άλμα στο ΜΜΑ, η Λι ήταν δύο φορές πρωταθλήτρια στο Παγκράτιο και κέρδισε το πρωτάθλημα πάλης εφήβων της Χαβάης το 2019 και το 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.