ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νόβακ Τζόκοβιτς: Eξάσκησε τα κινέζικά του σε συνέντευξη και όλοι ξεκαρδίστηκαν (βίντεο)

Ο «Νόλε» μιλάει 11 γλώσσες

Νόβακ Τζόκοβιτς: Eξάσκησε τα κινέζικά του σε συνέντευξη και όλοι ξεκαρδίστηκαν (βίντεο)

Με τρελά κέφια εντός και εκτός κορτ ξεκίνησε η χρονιά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού επέλεξε να δώσει ευχές μέχρι και στα κινέζικα!

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι στην Αυστραλία για τους αγώνες της Εθνικής του ομάδα στο United Cup και την έχει ήδη οδηγήσει στα προημιτελικά. Ο Νόλε που μιλάει 11 γλώσσες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Όλγα Ντανίλοβιτς, άκουσε από Κινέζα δημοσιογράφο να του ζητά να πει κάτι στη γλώσσα της.

Ο Σέρβος επέλεξε ευχές για τη νέα χρονιά: «Καλή χρονιά! Πώς είσαι; Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, σας αγαπώ. Κίνα, καλή μου φίλη!». Οι ευχές και ο τρόπος που μίλησε προκάλεσε γέλιο σε όλους στην αίθουσα Τύπου και φυσικά στον ίδιο τον παίκτη ενώ η συμπαίκτριά του Όλγα Ντανίλοβιτς τον κοίταξε με έκπληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζόκοβιτς είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open που αρχίζει σε λίγες ημέρες στη Μελβούρνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.