Ο εκπαιδευτής του αετού της ΑΕΚ κατά όσων «πολέμησαν» την πτήση του: «Έστειλαν επιστολή μέχρι και στην… NASA»

Η ανάρτηση του εκπαιδευτή στα social media

Ο εκπαιδευτής του αετού της ΑΕΚ κατά όσων «πολέμησαν» την πτήση του: «Έστειλαν επιστολή μέχρι και στην… NASA»

Ο εκπαιδευτής αρπακτικών πτηνών, Σταύρος Αθανασίου, απάντησε σε όσους προσπάθησαν να σταματήσουν την εκπληκτική πτήση του αετού της ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Με ανάρτησή του στα social media, ο Σταύρος Αθανασίου αναφέρθηκε σε αυτούς που έβαλαν εμπόδια στην ΑΕΚ, πέτυχε να γίνει η εντυπωσιακή πτήση του αετού μέσα στην “OPAP Arena”.

Ο πολύπειρος γερακάρης και εκπαιδευτής του Οδυσσέα, έγραψε στα social-media:

Να έχεις κάνει τα πάντα νομίμως και παρανόμως για να σταματήσεις την πτήση του Αετού…..γιατί είναι της ΑΕΚ

-Να κάνεις βουντού να πάει κάτι στραβά για να κανεις χαμό… γιατί είναι της ΑΕΚ

-Να παρακαλάς να πάθει καρδιά το πουλί στον αέρα και να ψοφήσει(αλλά ενδιαφέρεσαι για την υγεία του)γιατί είναι της ΑΕΚ…

-Να έχεις στείλει επιστολή μέχρι την NASA για να σταματήσεις την πτήση….Γιατί είναι της ΑΕΚ

-Να θέλεις να χαλάσεις μέχρι και το ψεύτικο άγαλμα του αετού… γιατί είναι της ΑΕΚ

-Να είσαι ‘οικολογική οργάνωση – εταιρία που σου έδωσε άκυρο η ΑΕΚ πριν χρόνια και να κάνεις μούγκα σε ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΓΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΕΤΟΥ από οικολογικές οργανώσεις του σιναφιού σου…..Ενώ τώρα ξαφνικά ενδιαφέρεσαι και σε έπιασε ο πόνος για την υγεία του ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ…..γιατι είναι της ΑΕΚ ….

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Σας καταλαβαίνω…. Πονέστε κ άλλο μας αρέσει

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ……

Ο Σταύρος Αθανασίου φιλοξενήθηκε και στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι». Αναφερόμενος λοιπόν στο χάπενινγκ πριν τη σέντρα του ιστορικού πρώτου αγώνα ΑΕΚ στην “OPAP Arena” με τον Ιωνικό, είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν παγκοσμίως μια πρωτοτυπία. Δεν έχει ξαναγίνει να μεταφέρει ο αετός τη μπάλα».

Αφού μίλησε λοιπόν και για τα γεράκια (με αφορμή τον 14χρονο «Απόλλωνα» που τον συνόδευε στο στούντιο) και εξήγησε ότι πρόκειται για πανέξυπνα ζώα που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους για διάφορους σκοπούς (όπως η ασφάλεια των αεροδρομίων ή τα εκπαιδευτικά προγράμματα), ερωτήθηκε για το αν είναι βασανιστικό για τα άγρια πουλιά όλο αυτό που συμβαίνει μέχρι να εκπαιδευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορείς να έχεις άποψη γιατί έχουμε δημοκρατία, αλλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη, αν δεν έχεις γνώση. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει ξεπεραστεί το όριο της ζωοφιλίας και έχει γίνει πλέον ζωοταλιμπανισμός. Έχουμε φτάσει στα άκρα. Εκεί πρέπει να κρατήσουμε μια ισορροπία» απάντησε, ενώ στο φινάλε των δηλώσεων του -αναφερόμενος στη διατροφή των συγκεκριμένων πτηνών- ανέφερε: «Καθαρά σαρκοφάγο. Ακόμα δεν έχει βγει έκδοση vegan. Προσπαθούν να το κάνουν, αλλά δεν θα το καταφέρουν.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.