ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ρυτίδες και παρακάλεσε καμεραμάν να μην ζουμάρει στο πρόσωπό του (βίντεο)

Ο Πορτογάλος σταρ μεταξύ σοβαρού και αστείου έδειξε πως δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μεγαλώνει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ρυτίδες και παρακάλεσε καμεραμάν να μην ζουμάρει στο πρόσωπό του (βίντεο)

Λίγο μετά το παιχνίδι στο οποίο έφτασε τις 200 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στη μεικτή ζώνη για την καθιερωμένη συνέντευξη. Σε μια αστεία στιγμή, ο σούπερ-σταρ της Αλ Νασρ παρακάλεσε τον κάμεραμαν του τηλεοπτικού δικτύου να πάρει ένα πιο… μακρινό πλάνο, ώστε να μη φαίνονται οι ρυτίδες στο πρόσωπό του!

Η συνταξιοδότηση φαίνεται να απέχει ακόμη πολύ για τον άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αναγνώρισε ότι ακόμη και ο ίδιος δεν μπορεί να παραμείνει νέος για πάντα κατά τη διάρκεια μιας ανάλαφρης στιχομυθίας του με έναν cameraman, ενώ βρισκόταν στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αφού βοήθησε την Πορτογαλία να φτάσει στη νίκη με 1-0 επί της Ισλανδίας, ο «CR7» βρέθηκε μετά τον αγώνα στη μικτή ζώνη για δηλώσεις. Ενώ ετοιμαζόταν για τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν, αστειεύτηκε με όσους βρίσκονταν πίσω από την κάμερα καθώς έκαναν ζουμ στο πρόσωπό του: «Όχι πολύ κοντά! Πάρα πολλές ρυτίδες!», φαίνεται να λέει αστειευόμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.