ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες του – Κλασική με ρίγες η πρώτη εμφάνιση

Σε ρόλο μοντέλων «επιστρατεύτηκαν» οι Φορτούνης, Ντόη και Μπα

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες του – Κλασική με ρίγες η πρώτη εμφάνιση

Παρουσία του αθλητικού διευθυντή Αντόνιο Κορδόν, του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, των παικτών, αλλά και των στελεχών του, ο Ολυμπιακός παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24

H πρώτη φανέλα είναι φυσικά ερυθρόλευκη και έχει περισσότερες ρίγες από την περσινή. Η δεύτερη είναι μπλε με άσπρο και η τρίτη έχει μέσα και πορτοκαλί, μπλε, μαύρο και είναι σε στυλ παραλλαγής.

Σε ρόλο μοντέλων «επιστρατεύτηκαν» οι Φορτούνης, Ντόη και Μπα.

«Νέα αρχή, νέα σεζόν, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» δήλωσε ο Φορτούνης.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Η θάλασσα του Πειραιά» τρεις μεγάλες φανέλες “ανέβηκαν” μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο

Το event παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, o αθλητικός διευθυντής Αντόνιο Κορδόν, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο γιος του προέδρου της ΠΑΕ Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός στις 5/7 θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενώ τον πρώτο επίσημο αγώνα θα τον δώσει στις 10/8 (προκριματικά Europa League) μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα στη Super League 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.