Του χρόνου τέτοια εποχή όλα θα είναι διαφορετικά...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ήδη τον διάδοχο του Ε.Αταμάν και προσφέρει «γη και ύδωρ»!

Τι γράφουν οι Σέρβοι

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ήδη τον διάδοχο του Ε.Αταμάν και προσφέρει «γη και ύδωρ»!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ήδη τον διάδοχο του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα τρία χρόνια μετά την παρουσία του στους πάγκους των «πράσινων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Mozzart Sport, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση τριετούς διάρκειας στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αναμένοντας την τελική του απάντηση.

Το όνομα του 65χρονου προπονητή επανήλθε δυναμικά, καθώς πλέον δεν υπάρχει το εμπόδιο της παρουσίας προπονητή με ενεργό συμβόλαιο.

Ο Σέρβος αποτελεί τη σημαντικότερη μορφή στην ιστορία του συλλόγου, έχοντας οδηγήσει το «τριφύλλι» σε πέντε κατακτήσεις EuroLeague και σε μία από τις κορυφαίες δυναστείες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στη Σερβία συντηρούν και τα σενάρια επιστροφής του στην Παρτίζαν, καθώς υπάρχει έντονη αντίδραση των φίλων της ομάδας προς την διοίκηση για το ενδεχόμενο να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν προκύπτει κάποια άμεση εξέλιξη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.