
Ερωτήματα προκαλεί η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος στο Σακραμέντο με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή βρίσκεταις στις ΗΠΑ με στόχο την κινητοποίηση της ελληνικής ομογένειας για την ενίσχυση της Team Hellas ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λος Άντζελες το 2028.
Παράλληλα, επιδιώκει τη διασφάλιση κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε οι Έλληνες αθλητές να προετοιμαστούν και να εγκλιματιστούν στις συνθήκες των ΗΠΑ πριν από τη διοργάνωση.
Στην αποστολή συμμετέχουν επίσης ο γενικός γραμματέας Στέφανος Χανδακάς και ο αρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής για το 2028, Πέτρος Συναδινός.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ισίδωρος Κούβελος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον θρυλικό Στογιάκοβιτς για ζητήματα που αφορούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο ο γιος του Αντρέι -ο οποίος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2004- να επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, καθώς διαθέτει ελληνική ιθαγένεια από την πλευρά της μητέρας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο «Πέτζα» αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας πρωτίστως κάνει μια αξιόλογη πορεία στο ΝΒΑ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.