ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΟΑΚΑ: Ανησυχία για βίντεο από τον αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν το 2018 – Απίστευτη ταλάντωση στις κερκίδες

Μπορεί το πρόβλημα στατικότητας να αφορά στο στέγαστρο Καλατράβα, αλλά και η εικόνα στις εξέδρες δεν μπορεί, παρά να προκαλεί ανησυχία...

ΟΑΚΑ: Ανησυχία για βίντεο από τον αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν το 2018 – Απίστευτη ταλάντωση στις κερκίδες

Πρόβλημα στατικότητας προέκυψε στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, και η διοίκηση αποφάσισε το κλείσιμο του σταδίου και του ποδηλατοδρομίου. Ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται να είναι πολύ περισσότερα τελικά.

Το πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα διαπιστώθηκε έπειτα από σχετική μελέτη, στην οποία αναφέρεται ότι οι μεταλλικές κατασκευές του Στεγάστρου του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου δεν ανταποκρίνονται στα επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ΟΑΚΑ εμφανίζει προβλήματα.

Τον Οκτώβριο του 2018, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Μπάγερν Μονάχου στους ομίλους του Champions League. Στέλεχος της UEFA που βρισκόταν στο στάδιο παρατήρησε μια απίστευτη ταλάντωση στην κερκίδα των οπαδών της γερμανικής ομάδας, κάθε φορά που εκείνοι χοροπηδούσαν πάνω κάτω και φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους.

Το στέλεχος της ομοσπονδίας απηύθυνε συγκεκριμένη ερώτηση στους ανθρώπους του ΟΑΚΑ και εκείνοι με τη σειρά του έστειλαν έγγραφο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ζητώντας άμεσο έλεγχο στατικότητας.

Με τη σειρά της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία, να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ενημέρωση της ΓΓΑ ανέφερε συγκεκριμένα: «Σχετικά με το ερώτημα της UEFA στην ΕΠΟ για την ταλάντωση του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ, ενημερώνουμε ότι η ΓΓΑ έχει λάβει γνώση και έχει δώσει εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζουμε ότι ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.