Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας

Νωρίτερα από το προβλεπόμενο συμπληρώθηκαν οι θέσεις των 15.000 δρομέων για τα 42.195 μ

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται σήμερα.

Νωρίτερα από το προβλεπόμενο συμπληρώθηκαν οι θέσεις των 15.000 δρομέων για τα 42.195 μ. όπως και των 12.000 ατόμων που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη διαδρομή των 10 χλμ. ια τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αυλαία έπεσε και στις εγγραφές για τον αγώνα των 5 χλμ στον οποίο συμμετέχουν επίσης 15.000 δρομείς, όπως και στον παιδικό αγώνα των 1.200 μ. που επιστρέφει μετά την αναστολή του λόγω της πανδημίας. Στον συγκεκριμένο αγώνα συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2011, 2012 και 2013.

Τελευταία ευκαιρία έως τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, έχουν να εγγραφούν οι δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον Νυχτερινό Αγώνα 10χλμ Πανεπιστημίων – ΟΠΑΠ. Στον αγώνα αυτόν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο και τους παρέχονται ειδικά προνόμια. Θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου με ώρα εκκίνησης 17.45 και αφετηρία από τη Λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη και τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

Οι συμμετέχοντες στην ειδική αυτή διαδρομή που διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας θα πρέπει να προσκομίσουν την φοιτητική τους ταυτότητα κατά την παραλαβή του αριθμού τους από το Κέντρο Εγγραφών που θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο με την ΟΠΑΠ – Marathon Εxpo.

Η σημαντικότερη διεθνής έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού με 160 εκθέτες θα λειτουργεί από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do), από όπου οι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό της διοργάνωσης και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του δρομικού κινήματος, με ελεύθερη είσοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης https://www.athensauthenticmarathon.gr/ και δεκτοί γίνονται οι δρομείς που καλύπτουν τις προϋποθέσεις οι οποίες επιβάλλονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.