ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακή Φλόγα: Φτάνει αύριο στην Αθήνα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν

Ποιο δρόμοι θα είναι κλειστοί

Ολυμπιακή Φλόγα: Φτάνει αύριο στην Αθήνα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν

Αύριο Σάββατο 20 Απριλίου 2024, λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024», και κατά τις ώρες 07.30 έως 13.30, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας κατά μήκος των κατωτέρω οδικών τμημάτων, καθώς και των καθέτων αυτών σε περιοχές των Δήμων Αθηναίων, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Νέας Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας, ως εξής:

Ακρόπολη – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λεωφ. Συγγρού – Αθ. Διάκου – Αρδηττού – Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Μιχαλακοπούλου – Λεωφ. Μεσογείων – Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Τελετή) – Λεωφ. Μεσογείων – Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Παλαιολόγου – Γραφεία Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής – ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Μουσείο – Τελετή) – Ελ. Αλαμέιν – Πατρ. Κωνσταντίνου – Δεκελείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακή Φλόγα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.