
Έξαλλος έγινε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την αποβολή του Έσε κατά τη διάρκεια του αποψινού (21/10) παιχνιδιού κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός είχε ισορροπήσει το ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, είχε μειώσει το σκορ σε 2-1, απαντώντας στο γρήγορο προβάδισμα.
Ένα λάθος, όμως, του Ελβετού διαιτητή, δυσκόλεψε τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, αφήνοντάς τον με δέκα παίκτες στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 2-1 και πίεζαν για την ισοφάριση.
Ο Σαντιάγκο Έσε κέρδισε μία μονομαχία από τον Κασάδο και στη συνέχεια ο νεαρός Ισπανός έπεσε κάτω πιάνοντας το πρόσωπό του.

Από το ριπλέι φάνηκε ότι ο Έσε δεν έχει ακουμπήσει τον Κασαδό, παρόλα αυτά ο Ελβετός διαιτητής Σνάιντερ έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Αργεντινό και τον απέβαλε.
Ο Έσε διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι, όπως και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. 
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε έξαλλος με την απόφαση αυτή και φώναζε στον Ελβετό να πάει να το δει στο VAR, το ίδιο και ο Μπιανκόν από τον πάγκο. 
Θυμίζουμε ότι το VAR, μπορεί να το συμβουλευτεί ο διαιτητής μόνο στην περίπτωση της απευθείας κόκκινης και όχι της δεύτερης κίτρινης κάρτας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.