ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Πανικός για τα εισιτήρια με την Μακάμπι

Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση

Ολυμπιακός: Πανικός για τα εισιτήρια με την Μακάμπι

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα (27/7, 22:00), για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των φιλάθλων του πειραϊκού συλλόγου για τη «μάχη» που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που διανύουμε το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο το βράδυ της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Maccabi, όπως και των εισιτήριων διαρκείας, θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη (26/7) από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.