ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Oλυμπιακός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα λόγω υβριστικών συνθημάτων

Μια κίνηση που δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα

Oλυμπιακός: Πρόστιμο 20.000 ευρώ από την Ευρωλίγκα λόγω υβριστικών συνθημάτων

H Euroleague τιμώρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός με πρόστιμο 20.000 ευρώ για την…συμπεριφορά των οπαδών στην «Stark Arena».

Την ώρα που ολόκληρος ο μπασκετικός κόσμος αποθέωνε τους φίλους των ερυθρολεύκων για την παρουσία τους στο Βελιγράδι, η Ευρωλίγκα αποφάσισε πως πρέπει να ρίξει πρόστιμο στους Πειραιώτες λόγω κάποιων υβριστικών συνθημάτων που ενδεχομένως ακούστηκαν στο Final-4 του Βελιγραδίου.

Ωστόσο, απορία προκαλεί ο λόγος για την συγκεκριμένη τιμωρία, την ίδια στιγμή που όλη η Ευρώπη αποθεώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στην Stark Arena.

Περίπου 12.000 οπαδοί «έσωσαν» το Final 4 με την παρουσία τους και δεν δημιούργησαν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραμονή τους. Μάλιστα, παρέμειναν πιστοί και παρακολούθησαν και τις τέσσερις αναμετρήσεις παρά την απογοήτευσή τους από τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό της διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα τραγουδούσαν και αποθέωναν την ομάδα τόσο κατά την διάρκεια του ημιτελικού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αλλά και στο αεροδρόμιο μαζί με φίλους των Καταλανών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.