ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οριστικό: Η Ελλάδα θέτει υποψηφιότητα με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο για το Μουντιάλ 2030

Ποια είναι τα γήπεδα που αναφέρονται στον φάκελο

Οριστικό: Η Ελλάδα θέτει υποψηφιότητα με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο για το Μουντιάλ 2030

Οριστική είναι η υποψηφιότητα της Ελλάδας για την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030 σε συνεργασία με Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, όπως αποκάλυψε ο Μάνος Σταραμόπουλος στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ είπε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατέχ Ελ Σίσι, έχουν δώσει το «οκ» για να προχωρήσουν οι διαδικασίες, στον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν.

Ο φάκελος είναι έτοιμος και ο Μπιν Σαλμάν έχει στείλει ήδη τον φάκελο της κοινής υποψηφιότητας σε ένα μεγάλο γραφείο των ΗΠΑ για την περαιτέρω επεξεργασία.

Το μεγαλύτερο κόστος της διοργάνωσης θα το αναλάβει η Σ. Αραβία, ενώ όπως έχει συμφωνηθεί τα περισσότερα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Ριάντ, κάποια θα γίνουν σε ένα νεόκτιστο γήπεδο στο Κάιρο και τα υπόλοιπα στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα γήπεδα που αναφέρονται στον φάκελο είναι η Opap Arena, το Καραϊσκάκη, το ΟΑΚΑ, η Νέα Τούμπα και ο Βοτανικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.