
Ο Νόαλ Λάιλς κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα, αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Ιαπωνία.
Ο 28χρονος Αμερικανός χρειάστηκε να δώσει μεγάλη μάχη στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά ήταν αυτός που τελικά επικράτησε με 19.52, πολύ κοντά στο 19.51 του χθεσινού ημιτελικού, που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο.
Δείτε βίντεο:
Οι ΗΠΑ έκαναν το «1-2», με τον Κένι Μπέντναρεκ να καταλαμβάνει τη… συνήθη γι’ αυτόν δεύτερη θέση με 19.58, ενώ ο νεαρός Τζαμαϊκανός Μπράιαν Λέβελ πήρε την τρίτη θέση με 19.64 (ατομικό ρεκόρ) και επιβεβαίωσε ότι έρχεται με… φόρα.
Μεγάλος χαμένος της μάχης ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού, ο Λετσίλε Τεμπόγκο από την Μποτσουάνα, ο οποίος, αν και σημείωσε την ταχύτερη φετινή επίδοσή του με 19.65, έμεινε τέταρτος και εκτός βάθρου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.