ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι των “αιωνίων” live στην ΕΡΤ3

Για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Το ντέρμπι των “αιωνίων” live στην ΕΡΤ3

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (ένα ακόμη sold out φέτος για τους πράσινους) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους πράσινους να έχουν το πάνω χέρι μετά τη νίκη που είχαν σημειώσει στον πρώτο γύρο όταν και επικράτησαν στο ΣΕΦ με 66-54.

Ντέρμπι αιωνίων πράξη δεύτερη, όσον αφορά την Stoiximan Basket League, αλλά κομβική στη μάχη της πρωτιάς και της του απόλυτου πλεονεκτήματος στα play off.

Εκείνο το αποτέλεσμα «επιτρέπει» στον Παναθηναϊκό να χάσει ακόμη και με 11 πόντους, αρκεί να μη γνωρίσει άλλη ήττα ως το φινάλε, καθώς θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Συνολικά αυτή είναι η τέταρτη φετινή τους αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει στο Super Cup στη Ρόδο, αλλά και στο ΟΑΚΑ στον αγώνα για τη Euroleague.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Euroleague που τον έχουν φέρει σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός έσπασε το δικό του αρνητικό σερί επικρατώντας με εμφατικό τρόπο της Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Χωρίς Βιλντόζα, Μπλατσερόφσκι, Μαντζούκα οι πράσινοι, χωρίς Φαλ, Σίκμα, ΜακΚίσικ οι ερυθρόλευκοι που τελικά δεν προχώρησαν σε κάποια αλλαγή ξένου.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Μωραϊτης, Σλούκας, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου,

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς Γκος, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου Λονγκ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ και Τανούλης.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο 20/1
ΑΕΚ Betsson – Άρης 91-93
Προμηθέας – Περιστέρι bwin 75-81

Κυριακή 21/1

ΠΑΟΚ – Λαύριο 66-65
Κολοσσός – Απόλλων Πάτρας 88-60
Καρδίτσα – Μαρούσι 87-84

Δευτέρα 22/1
20:15 Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός

Κατάταξη
Παναθηναϊκός 14-0
Ολυμπιακός 13-1
Περιστέρι bwin 9-6
Προμηθέας 9-6
Άρης 8-7
ΠΑΟΚ 7-8
ΑΕΚ Betsson 6-9
Κολοσσός 6-9
Μαρούσι 5-10
Καρδίτσα 5-10
Λαύριο 4-11
Απόλλων Πάτρας 3-12

Επόμενη αγωνιστική – 16η
Σάββατο 27/1
17:15 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
18:00 Λαύριο – Προμηθέας
19:00 Περιστέρι bwin – Μαρούσι
20:15 Καρδίτσα – ΑΕΚ Betsson

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή 28/1
17:15 Άρης – Κολοσσός
20:15 Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.