
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε χθες (24/04) την ήττα με 76-79 απέναντι στην Εφές στο Game 2, με τους Πράσινους όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης, να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» για την τελευταία επίθεση και την άμυνα του Βενσάντ Πουαριέ πάνω στον Κέντρικ Ναν, εκεί όπου ο Γάλλος έχει επαφή με το χέρι του Αμερικανού σταρ του του τριφυλλιού.
Δείτε την επίμαχη φάση:
Panathinaikos taraftarlarının, Kendrick Nunn'ın son şutunda faul beklediği pozisyon.
— Euroleague Time (@euroleague_time) April 24, 2025
Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός, αυτή τη στιγμή καλείται να διαχειριστεί τα όσα έγιναν στο Game 2 του ΟΑΚΑ και να πάρει ένα «διπλό» στην Τουρκία, προκειμένου να επιστρέψει τη σειρά στην Αθήνα υπέρ του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.