ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Παναθηναϊκός «επτά αστέρων»: Έδωσε στους Έλληνες μία «νότα» περηφάνιας σε δύσκολες εποχές

Πριν από λίγο προσγειώθηκε το αεροπλάνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης! - Ξεκίνησε η «παρέλαση»

Παναθηναϊκός «επτά αστέρων»: Έδωσε στους Έλληνες μία «νότα» περηφάνιας σε δύσκολες εποχές

Χιλιάδες οπαδοί του «Τριφυλλιού» έσπευσαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να υποδεχθούν την ομάδα του Παναθηναϊκού η οποία χθες έγραψε ιστορία κατακτώντας την έβδομη Ευρωλίγκα της μετά από μία επική νίκη, επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με 95-80!

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, προσγειώθηκε το αεροπλάνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Η αποστολή έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και βγήκε από την Πύλη 7 του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου έτυχε αποθεωτικής αποδοχής, όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο οι πρωταθλητές Ευρώπης και ξεκίνησαν την «παρέλαση» για το ΟΑΚΑ.

Κλειστή είναι και η Αττική Οδός στο τμήμα από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα λόγω της διέλευσης της αποστολής του Παναθηναϊκού και μεγάλου όγκου φιλάθλων.

Ένα τεράστιο γλέντι στήθηκε χθες στην Αθήνα, αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και η πλατεία Ομόνοιας αποτέλεσαν τα δύο βασικά σημεία συγκέντρωσης των οπαδών των «πράσινων», οι οποίοι πανηγύρισαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (27/05) την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού.

Το ξέφρενο «πράσινο» πάρτι μεταφέρεται σήμερα στο ΟΑΚΑ όπου θα υποδεχθούν και θα αποθεώσουν με τον τρόπο που τους αρμόζει τους Πρωταθλητές Ευρώπης, κατά το πέρας της «παρέλασης».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κάτι το οποίο με βάση τις τωρινές συγκυρίες είναι πολύ σημαντικό:

Έδωσε στους Έλληνες μία «νότα» περηφάνιας σε πολύ δύσκολες εποχές.

Έδειξε και κάτι άλλο: Πώς είναι μία ομάδα η οποία έχει το «know how» (Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει 3 Ευρωλίγκες δεν δείχνει να το διαθέτει αυτό), το να κερδίζει την πρωτιά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δίνει έτσι στους Έλληνες το παράδειγμα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλους τομείς αρκεί να άλλαζε πρωτίστως η νοοτροπία τους.

Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει νοοτροπία νικητή. Όταν κατάφερε να κερδίσει την θέση του στο Final4, δεν ασχολήθηκε με τους αντιπάλους του αλλά από την αρχή διακήρυττε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πρώτη θέση και τίποτε άλλο.

Αυτή είναι μία νοοτροπία η οποία αποτελεί παράδειγμα για τους Έλληνες και τους κάνει να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να την αποκτήσουν και οι ίδιοι.

Γιατί το πρώτο πράγμα που χαρακτηρίζει την χώρα εδώ και δεκαετίες είναι η ηττοπάθεια.

Κόσμος μαζεύεται και στο ΟΑΚΑ, όπου θα βρεθεί το ανοικτό πούλμαν που θα παραλάβει την ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.